FOTO: Au scăpat vii din mașina târâtă de tren. Soțul a sărit, soția a rămas inăuntru

marți, 13 iulie 2021, 01:50
1 MIN
 FOTO: Au scăpat vii din mașina târâtă de tren. Soțul a sărit, soția a rămas inăuntru

Doi oameni, soţi şi soţie, au scăpat miraculous după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, la Larga Jijia, comuna Movileni. Şoferul unui autoturism Ford, în vârstă de 35 de ani, nu a oprit la trecerea peste calea ferată, iar autoturismul a fost lovit de un tren şi împins vreo câţiva metri pe şine. Imediat, la faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe.

"Accident feroviar, în satul Larga Jijia, comuna Movileni, unde un autoturism cu două persoane adulte a fost acroşat de un tren, şoferul s-a autoevacuat, iar pasagerul din dreapta a rămas blocat, conştient, cooperant, cu traumatisme uşoare, intervin două echipaje dintre care unul de descarcerare mărită şi un echipaj medical de terapie intensivă SMURD din cadrul Detaşamentului 1 Iaşi", au transmis cei de la ISUJ Iaşi. Ulterior, poliţiştii au mers la faţa locului unde au început cercetările.

"În data de 12 iulie, în jurul orelor 15:46, prin numărul unic pentru urgenţe 112 am fost anuntaţi despre faptul că un autoturism în care se aflau două persoane a fost acroşat de un tren de pasageri la nivelul trecerii peste calea ferata din localitatea Larga Jijiei, comuna Movileni. Dupa sosirea la locul intervenţiei s-a constatat faptul că în autoturism se aflau două victime, soţ şi sotie în vârstă de 35 şi respectiv 30 ani, care au fost transportate la o unitate spitalicească din municipiul Iasi cu diverse politraumatisme provocate prin accident rutier. În autotrenul de călători nu au fost înregistrate victime", au adăugat cei de la ISUJ Iaşi.

Comentarii