(FOTO) Cum arată prima sportivă paralimpică apărută în revista Playboy

joi, 07 ianuarie 2021, 15:25
1 MIN

Elena Krawzow a uimit lumea sportului în toamna anului 2020, când a devenit prima sportivă paralimpică din celebra revistă Playboy.

La câteva luni distanță, nemțoaica a dezvăluit ce i-au spus cei din familie, care sunt destul de conservatori, atunci când au aflat de decizia sa.

De altfel, tatăl ei nu a mai vorbit cu ea până acum, din momentul apariției în revistă. Între timp, el și-a schimbat poziția. Fratele ei a procedat la fel și abia în urmă cu câteva săptămâni a vorbit prima dată cu ea. Elena Krawzow a dezvăluit însă care a fost reacția mamei sale.

"La început a rămas fără cuvinte, dar apoi a avut loc un moment foarte important în care a spus: 'Te susțin!'. I-am explicat ce înseamnă șansa de a fi prima sportivă paralimpică ce apare pe coperta Playboy, mesajul pentru alte femei care nu sunt perfecte și care nu cred în ele însele. A înțeles asta și a fost mândră de mine", a spus Elena.

Elena Krawazow a primit un diagnostic crunt pe când avea 7 ani. Suferă de boala Sargardt, ceea ce însemnă că își poate folosi ochii doar în proporție de 3 la sută.

Elena Krawzow s-a născut în Kazahstan și are origini rusești, însă trăiește în Germania, acolo unde s-a mutat cu familia când avea 12 ani. (digisport.ro)

 

Comentarii