FOTO Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, despre care nu ai crede că e în România

duminică, 08 mai 2022, 10:40
1 MIN
 FOTO Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, despre care nu ai crede că e în România

Cauți un loc atipic, frumos, unde să te mai relaxezi și unde să-ți mai tragi sufletul alături de cei dragi? Îți arătăm acum o locație mai puțin știută, dar tare frumoasă, care te va scoate din rutina ta de zi cu zi. Hai să vizităm împreună Village By the Lake, locul unde vei fi impresionat de natură și de ingeniozitatea construcției!

Ai ajuns până acum la lacul Tarnița? Dacă nu, poate fi o idee bună pentru zilele acestea. Vrei să ieși din tipare și să vezi și altceva? România are multe locuri deosebite să-ți ofere. Despre unul dintre ele vorbim chiar acum. Este poate cel mai instagramabil restaurant de la noi, aflat chiar pe malul lacului Tarnița. Este aer curat, liniște și relaxare cât cuprinde.

,,Villake by the Lake’’ este conceput ca un mic sat plutitor, cu domuri ireal de pitorești, mai ales la lăsarea serii când sunt luminare, aflate pe un poton de lemn, unde poți lua cina și poți admira culorile apusului reflectându-se în apă. Pe lângă mâncarea tare bună, dacă vii aici trebuie să știi că poți face și alte activități. Te poți plimba cu bicicleta electrică pe lac, poți face plajă dacă vremea este bună, te poți răsfăța cu un pahar de vin fiert sau poți face drumeții în pădurea de pe marginea lacului.

Mai mult, pe calatorinbascheti

Comentarii