Acţiune comună a Poliţei Iaşi împreună cu Asociaţia pentru Protecţie Rutieră WORLDSTREET

FOTO – Elevi de la Colegiul Tehnic Mihail Sturdza, informaţi în privinţa regulilor elementare de siguranţă rutieră

vineri, 08 octombrie 2021, 12:15
1 MIN
 FOTO – Elevi de la Colegiul Tehnic Mihail Sturdza, informaţi în privinţa regulilor elementare de siguranţă rutieră

La data de 07 octombrie a.c., în cadrul Programului de prevenire a infracţiunilor contra persoanei cu accent pe prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, poliţiştii Biroului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii Iaşi împreună cu reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Protecţia Rutieră WORLDSTREET Iaşi au desfăşurat o activitate educativ-preventivă având ca beneficiari elevi ai Colegiului Tehnic Mihail Sturdza.

În cadrul activităţii au fost promovate regulile elementare de siguranţă rutieră, legislaţie rutieră, precum şi dezvoltarea unui comportament antivictimal şi antiinfracţional în rândul elevilor şi a unei conduite preventive în trafic.

Actiunea face parte din proiectul "Safety First III" 2021 finantat de catre Primaria Iasi. Parteneri in proiect sunt Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, Inspectoratul Scolar Iasi si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi. 

Au fost purtate discuţii pe marginea unor cazuri concrete, cu precizări clare privind modul de reacţie în anumite situaţii. De asemenea, au fost prezentate materiale video cu privire la tematica vizată.

Comentarii