(FOTO) Kaufland a deschis, în Tătăraşi, al cincilea supermarket din Iaşi

miercuri, 23 februarie 2022, 16:36
1 MIN

Kaufland îşi consolidează prezenţa pe piaţa locală prin deschiderea unui nou magazin în Iaşi, situat în Tătăraşi, în zona Doi Băieţi, pe strada Aurel Vlaicu nr. 54A. Inaugurarea a avut loc miercuri, fiind al 5-lea hipermarket din oraş, reţeaua ajungând la 151 de unităţi la nivel naţional. Odată cu această investiţie, Kaufland România creează aproape 100 de noi locuri de muncă. Astăzi, clienţii beneficiază de reduceri şi oferte speciale la articole alimentare şi nealimentare.

Cel mai nou magazin din Iaşi al retailerului german este construit pe o suprafaţă de aproximativ 6.000 mp, dintre care peste 3.000 mp sunt alocaţi spaţiului de vânzare. În plus, noua unitate Kaufland, construita de firma ieseana Stef Invest, dispune de aproximativ 4.000 de mp de spaţii verzi, pe care s-au plantat peste 70 de arbori şi 150 de arbuşti.

Parcarea oferă 307 locuri, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilităţi şi 8 pentru părinţi. Totodată, parcarea este prevăzută cu staţie de încărcare pentru maşinile electrice şi rastele pentru biciclete.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 ţări şi 139.000 de angajaţi.

La inaugurare a fost prezent atât primarul municipiului, Mihai Chirica, cât şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marius Dangă.

 

Comentarii