FOTO – Minor de 14 ani căutat de Poliţiei. Dacă îl vedeţi anunţaţi autorităţile

sâmbătă, 26 februarie 2022, 10:27
1 MIN
 FOTO – Minor de 14 ani căutat de Poliţiei. Dacă îl vedeţi anunţaţi autorităţile

Poliţiştii ieşeni caută un minor, de 14 ani care a plecat dintr-un centru pentru minori şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 25 februarie a.c., poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată MIHAI ŞTEFAN MARIUS, în vârstă de 14 ani a plecat de la un centru pentru minori din mun. Paşcani la şcoală şi nu a mai revenit. Semnalmentele minorului: înălţime 1,70 m, 51 de kilograme, ochi căprui, păr şaten deschis.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră,fes închis la culoare, pantaloni de culoare închisă şi era încalţat cu pantofi sport negri. Purta un ghiozdan albastru cu imprimeu un adidas.

Ultima dată a fost localizat pe raza judeţului Suceava, la limita dintre Iaşi şi Neamţ. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comentarii