FOTO Motociclist cu un rucsac plin de droguri, posibil cărăuș, mort după un accident la Satu Mare

duminică, 10 septembrie 2023, 14:55
1 MIN
 FOTO Motociclist cu un rucsac plin de droguri, posibil cărăuș,  mort după un accident la Satu Mare

Un motociclist de 20 ani de și-a pierdut viațaîn urma unui accident produs în satu MAre. În rucsacul său s-au găsit 450 de grame de metamfetamină și cannabis, existând suspiciunea că acesta ar fi un cărăuș și că ar fi transportat substanțele stupefiante la solicitarea unor persoane rămase încă necunoscute.

La solicitarea anchetatorilor, au fost luate probe de sânge pentru a se stabili dacă tânărul ar fi fost sau nu sub influența alcoolului sau al altor substanțe interzise.

Concret, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați sâmbătă cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma evenimentului a rezultat și rănirea unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă, care se află în stare foarte gravă la Spitalul Județean Satu Mare.

Sursa: presasm

Comentarii