(FOTO) Un tânăr din Iaşi a murit într-un grav accident pe E85

miercuri, 22 mai 2019, 17:20
1 MIN
 (FOTO) Un tânăr din Iaşi a murit într-un grav accident pe E85

Astăzi, în jurul orei 15.45, pe DN 2 – E 85, în zona localității Horia, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în urma căruia o persoană a decedat și o alta a fost rănită.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman a reieșit că un tânăr de 28 de ani, din Iași, a condus un autoturism pe DN 2 – E 85, iar în localitatea Horia, pe fondul neatenției, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Roman.

„Din impact a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, în urma leziunilor suferite, tânărul din Iași a decedat. Până în acest moment nu a fost posibilă testarea alcoolscopică a conducătorilor auto”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț, citaţi de ziarulderoman.ro.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență Roman, tânărul a ajuns în Centrul de Primire Urgențe al spitalului în stop cardio-respirator, intubat, cu manevre de resuscitare începute de medicul de pe ambulanță, continuate apoi în CPU, dar fără răspuns, decesul bărbatului fiind pronunțat în jurul orei 16.30. Femeia rănită în accident este stabilă hemo-dinamic, conștientă, și urma a fi supusă în cursul după-amiezii unor investigații medicale amănunțite.

FOTO CREDIT: Ziarul de Roman

Comentarii