FOTO Un TIR a căzut de pe un pod, peste calea ferată, la Brăila. Trenurile, oprite

miercuri, 18 octombrie 2023, 10:09
1 MIN
 FOTO Un TIR a căzut de pe un pod, peste calea ferată, la Brăila. Trenurile, oprite

Azi dimineață,în jurul orei 6.00, un autocamion condus de un bărbat de 66 de ani, din București, a căzut de pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecție și a căzut de pe pod. În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fata locului a fost nevoie de intervenția reprezentanților CFR, iar circulația feroviară a fost oprită până la remedierea defecțiunilor.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta nu putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la spital în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier intr-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: obiectivbr

Comentarii