(FOTO-UPDATE) Trei case din Iaşi, mistuite de flăcări. O bătrână a ars de vie

marți, 16 noiembrie 2021, 19:47
2 MIN

Un incendiu puternic a cuprins marţi seară trei case din comuna Dobrovăţ, judeţul Iaşi.În una dintre acestea a fost găsit trupul carbonizat al unei bătrâne.

UPDATE – “Aseară am trăit un coşmar.  Un coşmar ce nu am crezut să îl văd vreodată în Dobrovăţ. 3 case în două incendii ce au avut loc în acelaşi timp! Şi nu orice fel de incendii: extrem de violente. Probabil materialele folosite la construcţii au fost de vină pentru viteza cu care s-a propagat focul.

In cazul doamnei in vârstă nu mai avem ce face. Dumnezeu să o odihnească!  Din momentul în care au fost observate flăcările nu s-a mai putut face nimic. Flăcările erau prea puternice şi întreaga casă era o pălălaie. În ceea ce priveşte pe Olariu Ion din Moldoveni (zis Pachitescu):

Acesta a rămas fără casă în pragul iernii. Primaria şi eu personal vom da un prim ajutor. Nu suficient.  Solicităm sprijinul, inclusiv cu forţa de muncă, pentru a ii amenaja o bucătărie in care să poată locui. Cei ce doresc să ofere ajutor sunt rugaţi să mă contacteze.  Mulţumesc. Să dea Dumnezeu să nu mai avem parte de astfel de întâmplări”, a scris primarul Cătălin Martinuş pe Facebook.

TEXT INITIAL: La locul interventiei s-au deplasat trei autospeciale de stingere si un echipaj de prim ajutor calificat.  Focul a cuprins tre locuinţe cu anexe, suprafata totala a incendiului fiind estimată la aproximativ 250 mp. A fost găsită o victimă carbonizată la incendiul din vale, femeie de aproximativ 80 de ani.

Comentarii