(FOTO-VIDEO) Imagini şi impresii de la a doua seară de Afterhills. Azi, Rita Ora

duminică, 25 august 2019, 10:26
2 MIN

Distracţia a început mult mai repede în cea de-a doua seară de Afterhills, festivalierii bucurându-se şi de spaţiile amenajate în perimentrul festivalului, de zona de food, de spaţiile de relaxare, dar şi de activităţile inedite, precum cinematograful în aer liber, zona de realitate virtuală sau spectacolele de stand-up comedy.

Una dintre principalele atracţii pentru cei prezenţi aseară la Afterhills a fost scena de stand-up comedy. Sorin Pârcălab a reuşit să umple cortul de la scena Beta, care a rămas în permanenţă plină la toate spectacolele.

Băieţii de la Adam’s Nest au încălzit atmosfera şi i-au făcut pe cei prezenţi la scena Gamma să îşi strângă şireturile de la papucii de dans pentru restul serii, iar în momentul în care Nane a urcat pe scena principală festivalierii au început imediat dansul şi distracţia.

Pe măsură ce se înainta în noapte, numărul celor aflaţi în faţa scenei principale a tot crescut. Satra B.E.N.Z., Guess Who şi Carla’s Dreams i-au scos din amorţeală pe cei aflaţi în zonele de relaxare şi i-au adus să petreacă, să danseze sau să se legene cu luminile de la telefoane pe piesele pregătite de artişti.

Cei care nu au obosit de la dansat nici după miezul nopţii, au mai putut să-i asculte pe  L.B. One, Mahmut Orhan, iar Pegboard Nerds au fost cei care i-au ţinut lângă scenă pe festivalieri până dimineaţă devreme.

Ce urmează în această seară

Astăzi concertele de pe scena principală vor începe, ca de obicei, de la ora 19.30, cei prezenţi având ocazia să-i asculte pe Vanotek & Lori & Muse Quartet, Spike, CTC, Rita Ora, Sam Feldt, R3HAB şi Juicy M. Festivalierii se pot însă distra sau relaxa pe durata întregii zile. După ora amiezii, aceştia pot să joace volei în zonele special amenajate, să savureze un cocktail într-un hamac sau să deguste tot felul de bunătăţi în zona de food.

În ceea ce priveşte spectacolele de comedie, acestea vor începe de la ora 18.00, în această seară urmând să urce pe scenă George Tănase, Mane Voicu, Radu Bucălae, Claudiu Popa, Ioana State şi Mukinka Chibanga. La scena Gamma vor concerta Deana, Lemonique, Suburbia11., Dan Hurduc şi Serotone.

 

Comentarii