Frăţia Ortodoxă, care sprijină AUR şi pe George Simion, binecuvântată de un legionar până la moarte

marți, 12 ianuarie 2021, 10:58
2 MIN
 Frăţia Ortodoxă, care sprijină AUR şi pe George Simion, binecuvântată de un legionar până la moarte

„Frăţia Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă” este un grup de Facebook foarte activ şi numeros, legat de Iustin Pârvu. Organizaţia creştină cu acelaşi nume a primit binecuvântarea lui Iustin Pârvu, cel care nu s-a dezis de credinţa legionară până la moarte.

Grupul de FB „Frăţia Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă” are 67.694 de urmăritori. Dacă fiecare membru ar mai fi convins alţi 4 oameni să voteze AUR, am ajunge la jumătatea voturilor obţinute de partidul condus de George Simion la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Atunci, AUR a obţinut puţin peste 500 de mii de voturi, adică 9%.

Grupul de Facebook „Frăţia Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă” a prezentat şi promovat intens activitatea AUR. Şi astăzi este unul din vectorii cei mai importanţi de imagine ai partidului. Pe 6 decembrie a fost postat un link către un articol de presă în care AUR îşi clamează victoria pentru intrarea în Parlament. Sunt 1.200 de reacţii şi sute de comentarii.

Pe 4 decembrie a fost postat mesajul lui Claudiu Târziu, copreşedinte AUR care spune: „Partidele care au trădat familia românească trebuie scoase din Parlament. Prin vot, la 6 decembrie”. Pe 3 decembrie, discurs video Claudiu Târziu: În ultimii ani, noi, creştinii din România, am fost loviţi în mod concertat şi concentrat.

Pe 3 decembrie, „poziţia AUR faţă de restrângea libertăţii”. „Frăţia Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă este o organizatie creştină în care se aduna români care au ca valori principale dragostea de Dumnezeu, Neam şi Ţară.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

Comentarii