GALERII FOTO: Mulți ieșeni au trecut pragul Târgului de Carte LIBREX încă de la deschidere

miercuri, 09 mai 2018, 11:06
2 MIN
 GALERII FOTO: Mulți ieșeni au trecut pragul Târgului de Carte LIBREX încă de la deschidere

Zeci de ieșeni au trecut pragul Târgului de Carte LIBREX încă de la primele minute de la deschiderea acestuia. Astfel, printre rafturile încă neamenajate în totalitate, iubitorii de lectură au căutat reduceri la cărțile autorilor preferați sau noi volume de cărticele pentru copii.

Deshiderea oficială a celei de-a 26-a ediție a LIBREX a avut loc la ora 10.30 printr-un moment artistic susținut de Grupul Floralia, care a interpretat melodii românești vechi.

Ediția din acest an a târgului va aduce pentru ieșeni în zona Atrium de la Palas Mall peste 120 de exponați din întreaga țară. Astfel, ieșenii au posibilitatea să aleagă din oferta unor edituri de prestigiu cărți și lucrări științifice din toate domeniile. De asemenea, până pe 13 mai vor avea loc o serie de activități culturale și întâlniri cu diferiți autori de carte.

Pe lângă cărți, ieșenii pot vizita standuri de arte vizuale, muzică, papetărie și birotică, dar și standuri cu jocuri și jucării.

GALERIE FOTO I

GALERIE FOTO II

GALERIE FOTO III

Agenta culturală a târgului presupune peste 200 de evenimente, acestea constând în lansări de carte, dezbateri, teatru și dans sau recitaluri de muzică și poezie.

Reducerile din acest an sunt substanțiale. Astfel, acestea pornesc de la -20% și pot ajunge până la -50%. De asemenea, sunt pregătite reduceri pentru pachetele de cărți, ieșenii având posibilitatea să cumpere seria Game of Thrones cu aproximativ 230 de lei, prețul inițial fiind de 350 de lei. De asemenea, prețul cărților pentru copii începe de la 1 leu.

Comentarii