General rus, în stare critică după un accident misterios cu ATV-ul petrecut la 3 dimineața

miercuri, 28 iunie 2023, 16:57
2 MIN
 General rus, în stare critică după un accident misterios cu ATV-ul petrecut la 3 dimineața

Generalul-locotenent Alexander Travnikov, fostul șef al Universității din Sankt Petersburg a Ministerului rus de Interne, a fost implicat într-un accident cu un ATV în regiunea Leningrad și se află în stare critică, scrie presa de la Moscova, potrivit hotnews.ro.

Cu toate că incidentul a avut loc în week-end, anunțul a fost făcut abia miercuri.

Lipovaya Gora din regiunea Leningrad, lucru susținut și de autoritățile ruse.

Potrivit portalului regional 47news, accidentul s-a petrecut la ora 3 dimineața.

Travnikov, în vârstă de 49 de ani, și-ar fi petrecut weekendul în afara orașului împreună cu niște prietenii, când a pierdut controlul ATV-ului său și s-a izbit de un copac.

„Accidentul a avut loc în satul Lipovaya Gora. Alexander Travnikov, fostul șef al Universității din Sankt Petersburg a Ministerului rus de Interne, a pierdut controlul ATV-ul său în apropierea casei sale de la țară și s-a izbit de un obstacol. El a fost spitalizat", a declarat un reprezentant al serviciilor de urgență pentru TASS.

Travnikov a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Starea sa nu este stabilă și se află la terapie intensivă.

Publicația economică Kommersant remarcă faptul că anunțul privind accidentul generalului a venit abia miercuri, deși a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Alexander Travnikov lucrează în Ministerul rus de Interne din 1998. Din 2018 până în 2022, el a ocupat funcția de șef al Universității din Sankt Petersburg a Ministerului rus de Interne.

El a fost promovat la rangul de general-locotenent de poliție în 2021.

În primăvara anului trecut, generalul Travnikov a fost eliberat din funcție la cererea sa, notează Kommersant. În prezent, el se află la dispoziția Biroului Central al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse.

 

Comentarii