Generalul rus surprins într-un videoclip făcând striptease, învinuit de pierderea unui avion spion de 300 de milioane de dolari

joi, 02 martie 2023, 11:11
1 MIN
 Generalul rus surprins într-un videoclip făcând striptease, învinuit de pierderea unui avion spion de 300 de milioane de dolari

Un general rus de top, devenit viral după ce a fost surprins într-un videoclip făcând striptease, este învinuit de pierderea avionului spion de peste 300 de milioane de dolari, în Belarus. Sabotorii au folosit drone pentru a arunca în aer avionul. 

Sabotorii au folosit drone pentru a arunca în aer avionul de înaltă tehnologie Beriev A-50U lângă capitala Minsk, într-o lovitură umilitoare pentru armata lui Vladimir Putin. Activiştii bieloruşi s-au lăudat că ambuscada a reuşit din cauza securităţii „relaxate” la baza aeriană Maciulişci folosită de avioanele de război ruseşti pentru războiul din Ucraina. Acum, este învinuit Alexandr Matovnikov, comandantul şef adjunct al Forţelor Terestre Ruse din Belarus. Criticii spun că acesta nu a acordat importanţă sporită securităţii bazei. 

Cunoscut după cum se prezintă pe reţele, „un perpetuu bărbat al doamnelor”, Matovnikov a apărut într-un videoclip pe reţele de socializare ieşit de sub duş dansând, doar cu un prosop, pe care l-a desfăcut provocator pentru a-şi etala bărbăţia.  Spectatorii au fost şocaţi de acţiunile vulgare ale comandantului rus.

Cititi mai multe pe newsweek.ro

 

 

Comentarii