Gest cu o semnificaţie aparte pentru medicul ieşean Sidonia Susanu

marți, 11 aprilie 2023, 09:42
1 MIN
 Gest cu o semnificaţie aparte pentru medicul ieşean Sidonia Susanu

Medicul care i-a replantat braţele Alexiei, eleva din Botoşani care a suferit un cumplit accident la sfârşitul anului trecut, a avut parte de o surpriză de proporţii. Alexia i-a oferit medicului Sidonia Susanu un cadou cu o semnificaţie deosebită, gestul său fiind ”consfinţit” chiar şi cu un Certificat de Renaştere.

Mai exact, copila de 15 ani i-a ales drept ”părinţi ai renaşterii” pe soţii Sidonia şi Mihai Susanu. Reacţia medicului din Iaşi a fost nu mai puţin emoţionantă:

”Mulţumesc frumos, Alexia, pentru surpriza extraordinară şi bucuria cu care mi-ai umplut sufletul! Este o mare onoare pe care ne-ai oferit-o, alegându-ne să fim “părinţii renaşterii tale”! Tu, draga mea copilă, eşti simbolul triumfului vieţii şi al binelui! La început de Săptămână a patimilor, în aşteptarea Învierii Domnului, vă urez tuturor, dragi prieteni, ca binele să biruiască întotdeauna în viaţa voastră!”.

Din ”Certificatul de Renaştere” nu lipsesc nici naşii, Alexia menţionând aici numele celorlalţi medici care i-au fost alături în această teribilă experienţă de viaţă.

SURSA: botosaneanul.ro

Comentarii