Grav accident cu o mașină înmatriculată în Iași. Mama șoferului a murit

marți, 08 iunie 2021, 16:01
2 MIN
 Grav accident cu o mașină înmatriculată în Iași. Mama șoferului a murit

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi dimineaţă pe DN2 E85, în apropiere de Crucea Comisoaiei, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, subcomisar Ane-Mari Vrapciu, a declarat că persoana decedată este o femeie în vârstă de 69 de ani, mama şoferului care conducea una dintre maşinile implicate în accident.

"O pasageră în vârstă de 69 de ani a decedat, iar şoferul care conducea maşina a suferit leziuni grave. Acesta a fost resuscitat, echipajele au reuşit să îl stabilizeze şi a fost transportat la spital. În această maşină se mai afla un pasager care a fost rănit, iar persoana decedată era mama şoferului", a declarat Ane-Mari Vrapciu.

Potrivit acesteia, accidentul s-a petrecut după ce maşina în care se aflau cele trei persoane, înmatriculată în judeţul Iaşi, a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, în care se aflau doi tineri din localitatea buzoiană Râmnicu Sărat, în vârstă de 28 de ani.

"Maşina în care se aflau cei doi tineri a fost lovită şi proiectată în altă maşină aflată pe acelaşi sens de mers, în care a fost rănită o altă persoană. În urma impactului, o roată a maşinii s-a desprins şi a lovit un alt autovehicul, fără a cauza, însă, alte probleme. Deci, accidentul s-a soldat cu o persoană decedată şi 5 răniţi care au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale (…) În cauză se va întocmi dosar penal şi urmează să stabilim cauzele accidentului", a mai spus purtătorul de cuvânt al IJP Buzău.

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

Comentarii