Greșeli de coafură care te pot îmbătrâni și cum le poți remedia

duminică, 07 martie 2021, 17:12
2 MIN
 Greșeli de coafură care te pot îmbătrâni și cum le poți remedia

Citește în continuare câteva greșeli care te fac să arăți cu câțiva ani mai bătrână și încearcă să ții cont de ele la următoarea vizită la salon.

Părul tău este prea scurt: Dacă părul tău este sănătos și bogat nu ai de ce să îl tunzi foarte scurt și mai ales nu într-o formă foarte conservatoare. Dacă totuși îți dorești foarte mult un păr scurt, alege o coafură modernă care să se aranjeze ușor, fără prea multe bătăi de cap.

Părul tău este prea lung: O lungimea prea mare a părului poate alungi figura fetei și exact asta nu îți dorești, deoarece poate scoate în evidență ridurile. Cel mai rău: un păr lung, fără formă, cu o cărare pe mijloc. Dacă vrei să ai părul mai lung optează pentru un bob până la umeri. O formă asimetrică poate atrage atenția de la posibilele semne ale îmbătrânirii.

Nu știi ce să faci cu părul grizonant: Părul gri nu trebuie să te îmbătrânească cu 10 ani – atâta timp cât păstrezi culoarea vibrantă. Folosește produse care protejează părul de razele UV și îi redau strălucirea. Dacă ai mai mult de 50% din păr gri, folosește un șampon cu tonuri albastre sau violet – în felul acesta vei neutraliza galbenul din păr.

Aflați amănunte de pe elle.ro.

Comentarii