Iacătă şi cu ce politichie se mai ocupă partidoiul la Iaşi

sâmbătă, 19 ianuarie 2019, 02:50
2 MIN
 Iacătă şi cu ce politichie se mai ocupă partidoiul la Iaşi

Acuma, ce să spunem, nu că ne-ar preocupa cât de jos a ajuns partidoiul la Iaşi în ultima vreme, că doar vedeţi şi voi: la aşa şefi de la centru, ce să ceri în ţară, fie el şi oraş vniversitar. 

Dar cetiţi şi voi alături, la postarea pusă pe pagina „de socializare“ a filialei locale, şi vă cruciţi, nu alta, dacă ştiţi cât de cât cum stă chestiunea. Nu mai spunem că citarea postării e de pe un alt site afiliat PSD, dar cu nume tare haios, când vezi că chiar el promovează făcături fake news: Antifakenews.ro. Cu aşa activitate, nu-i de mirare ce se şuşoteşte: că v-aţi dus sub 20%…

Împăratul ieşean cazat la bulău o mai lua şi pe cocoaşă adesea

Dacă tot nu s-a mai auzit nimica nimicuţa de când a ieşit de la mititica, acum câteva luni, despre Împăratul fost advocat şi fost mare baştan la Anvelopa Naţională de Comerciu, despre care auzim că e retras la vatră undeva la Iaşi, am zis că hai să vă spunem câte ceva despre el noi acum aicea. Nu de alta, dar să nu-l uite de tot lumea, că şi-aşa auzim că tare suferă din cauza asta, dar şi că nu mai poate fila un pokeraş decât pe sume de tăt râsul, cu oameni ce joacă pentru a avea de-o bere.

Cică cât timp a stat la Vaslui în puşcărie, lui Valsoff cică tot Împăratul i se spunea. Evident, în totală băşcălie, dar el nu părea că s-ar fi prins. Căci, zice-se, umbla tot cu pardesiul pe el, pus aşa, la 'şto, numai pe umeri, şi chiar se mai lua de câte-un gardian, ameninţân¬du-i cu procese. Numai că ştia legea atât de prost, încât până şi gardienii făceau băşcălie de el, uneori chiar încasând câte-un bobârnac sau bastonaş, din ăla care doare şi prin pardesiu. Acuma, tot răul spre bine, că a trecut şi a ajuns acasă, unde-l întreţin fetele. Partea nasoală e că cel mai tare dosar abia acuma a intrat pe rol. În fine, haideţi să ne întoarcem la preşedinţia noastră rotativă, că avem treabă!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii