Iaşul este prezent în Champions League şi Conference League!

vineri, 19 august 2022, 07:37
1 MIN
 Iaşul este prezent în Champions League şi Conference League!

Doi ieşeni, Bogdan Hanceariuc (foto dreapta) şi Ciprian Paraschiv (foto stânga), confirmă faptul că au lăsat impresii bune forurilor fotbalistice internaţionale la delegările din trecut, ei continuând să fie trimişi să oficieze la partide din competiţii de prim rang.

 

Hanceariuc, care este arbitru de futsal, va oficia sptămâna viitoare în UEFA Champions League, într-una din cele opt grupe din faza preliminară a cupei care adună la start campioanele din ţările europene. Este vorba de grupa C, care se va derula în perioada 24-27 august la Erevan, în Armenia. Alături de alţi trei arbitri, din Bosnia Herţegovina, Bulgaria şi Suedia, ieşeanul, care este un cunoscut medic radiolog, va oficia la un patrulater la care participă deţinătoarele titlurilor din Anglia (London Helvecia Futsal Club), Armenia (Erevan Futsal Club), Letonia (FC Petro-w) şi Gibraltar (Europa FC). Turneul se va derula în sistemul de joc “fiecare cu fiecare”, câştigătoarea urmând a se califica în faza principală a Champions League.
 
În ceea ce-l priveşte pe Paraschiv, acesta a bifat ieri un nou meci în care a fost observator de meci din partea UEFA. Fostul căpitan de echipă şi preşedinte al Politehnicii Iaşi, care acum este profesor universitar la UMF Iaşi, a supervizat partida dintre Lech Poznan (Polonia) şi Diddeleng (Luxemburg). Duelul din Polonia, încheiat cu scorul de 2-0, a fost manşa-tur a unei confruntări contând pentru play-off-ul Conference League.

Comentarii