Ilie Năstase: Dacă știam că trebuie să fiu vaccinat nu mă suiam să zbor 40 de ore spre Australia

vineri, 14 ianuarie 2022, 12:27
1 MIN
 Ilie Năstase: Dacă știam că trebuie să fiu vaccinat nu mă suiam să zbor 40 de ore spre Australia

Ilie Năstase, fost lider ATP, a comentat decizia de azi a ministrului Imigrării din Australia, Alex Hawke, de a-i anula viza lui Novak Djokovic.

„Eu dacă știam că trebuie să fiu vaccinat nu mă suiam să zbor 40 de ore spre Australia. Și organizatorii au greșit pentru că i-au spus că poate să vină în situația în care e el. Aici s-a greșit după părerea mea. Echipa lui trebuia să-și dea seama că nu poate intra nevaccinat. A intrat la antrenamente că s-a dat o decizie de judecătorie.

E foarte complicată situația, va exista și după ce se va termina turneul. Luni de zile de acum încolo se va vorbi despre cazul Djokovic. Decizia care a fost luată asta e. Face apel, ce face cu el? Rămâne cu apelul și dreptatea în mână dacă câștigă?. E încurcată și nu e nimic de comentat.

Trebuie să respecte decizia. Dacă vrea să facă apel, are tot dreptul. Vom vedea reacția spectatorilor asupra acestui caz la următorul său meci. Nu vreau să mă pun în pielea celui care va juca cu el la următorul meci”, a declarat Ilie Năstase.

Aflați amănunte de pe gsp.ro.

Comentarii