Imagini greu de urmărit! Un motociclist a izbit fatal o maşină care circula regulamentar (VIDEO)

duminică, 05 iunie 2022, 16:18
1 MIN
 Imagini greu de urmărit! Un motociclist a izbit fatal o maşină care circula regulamentar (VIDEO)

Un accident fatal a avut loc ieri dimineaţă pe o şosea din judeţul Prahova. Un motociclist a lovit o maşină care circula regulamentar, el fiind pe contasens.

“Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! Viteza ucide! Dacă nu te respecţi pe tine, măcar respectă-i pe ceilalţi din jurul tău!

În judeţul Prahova, un motociclist şi-a pierdut viaţa, din cauza inconştienţei. În încercarea de a depăşi, fiind deja pe banda 2, a intrat în separatoarele de sens, iar apoi s-a oprit într-o maşină care mergea pe sensul opus de mers. Aceste fapte l-au costat viaţa.

Dese ori vedem si la noi astfel de fapte, mai ales din partea conducătorilor auto. Trec razant pe lângă pietoni, n-au treabă. Când vine vorba de depăşiri, nici măcar nu se uita. Trebuie să se dea cel din faţa lui la o parte. Noaptea, mai ales pe DC58, din deal până la primărie, şoseaua este transformata în raliu de curse. Inconştienţa nu are limite. Opriţi-vă! Viaţa are prioritate.

Căutaţi să ne daţi nouă material pentru ştiri? Accidentele sunt zilnice. Avem ce sa scriem. Mulţumim”, se arată pe grupul de Facebook- Fii Informat Umbraresti

Comentarii