În plin divorţ, soţia lui Palacios a decis să vândă tricourile şi medalia campionului mondial

vineri, 01 martie 2024, 13:54
1 MIN
 În plin divorţ, soţia lui Palacios a decis să vândă tricourile şi medalia campionului mondial

Aflată în plin divorţ, soţia lui Exequiel Palacios a decis să vândă toate tricourile soţului său, inclusiv pe cel de la finala Cupei Mondiale din 2022, precum şi medalia de campion. De asemenea, ea a ameninţat că va dezvălui secrete despre echipa Argentinei, relatează presa internaţională.

La mai bine de un an de la seara zilei de 18 decembrie 2022, de la Lusail, când Argentina a învins Franţa în finala Cupei Mondiale, Exequiel Palacios ar putea pierde toate amintirile materiale legate de triumful Albiceleste.

Furioasă, Yesica Frias a vorbit la emisiunea locală Socios del Espectaculo, influencera cu care mijlocaşul s-a căsătorit în 2021 spunând că vrea bani pentru a termina de plătit o casă în Tigre, în apropiere de Buenos Aires.

Înecată în datorii, fosta parteneră a explicat: "Nu vrea ca eu să părăsesc locuinţa, dar nici nu vrea să plătească ce a mai rămas, iar banii care lipsesc nu reprezintă nimic pentru el".

Ea a declarat că a luat deja măsuri şi că intenţionează să vândă toate tricourile şi medalia de campion mondial pentru a plăti apartamentul. Ea a adăugat că deţine informaţii care ar putea compromite echipa naţională argentiniană: "Este în interesul lui ca eu să tac. Sunt lucruri pe care le ştiu despre echipa naţională şi despre care nu am vorbit niciodată".

 

Comentarii