Începe judecarea românului care a ucis doi mafioți din Sicilia. Mafia a cerut răzbunare

vineri, 18 iunie 2021, 17:27
1 MIN
 Începe judecarea românului care a ucis doi mafioți din Sicilia. Mafia a cerut răzbunare

Ciobanul român în vârstă de 29 de ani, acuzat că anul trecut a ucis doi bătrâni în Sicilia, va fi judecat la sfârșitul lunii iunie, potrivit presei din Italia. Florin Scurtu este acum pe lista neagră a mafiei din Sicilia, care vrea răzbunare pentru moartea celor doi bărbați uciși cu sânge rece.

Bărbatul va fi judecat pentru dubla crimă care a șocat Sicilia anul trecut. Cei doi bărbați, amândoi peste 70 de ani, erau frați și antreprenori agricoli și ar fi fost membri ai unui clan mafiot.

A încercat să ardă cadavrele

Anchetatorii susțin că, după ce i-a ucis, în cartierul Deliella, în zona Nisseno, criminalul a încercat să ardă cadavrele, scrie publicația La Sicilia.Potrivit presei din Italia, unul dintre frați a fost găsit cu capul zdrobit, iar celălalt, aproape carbonizat. Totul s-a petrecut după un conflict stupid, când Florin Scurtu ar fi intrat cu oile de care avea grijă pe proprietatea celor doi, iar de aici a pornit scandalul care a dus la crimele abominabile.

Românul riscă închisoare pe viață

Acum, românul riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă, iar problema lui cea mai mare este că mafioții vor să se răzbune pe el, pentru că victimele ar fi făcut parte dintr-un clan sicilian.

Florin Scurtu se află în închisoarea din Caltanissetta.

Sursa: gandul.ro

Comentarii