Interlopul Fane Văncică a fost arestat. Live pe TikTok

joi, 17 februarie 2022, 14:55
2 MIN
 Interlopul Fane Văncică a fost arestat. Live pe TikTok

Fane Văncică, cel care l-a înjunghiat în trecut pe fiul lui Sile Cămătaru, a fost arestat astăzi de către jandarmi. Interlopul a filmat totul pe un live realizat pe platforma TikTok şi a spus că îi este frică să urce în autospeciala Jandarmeriei Române.

Fane Văncică este un cunoscut lider interlop din România. Acesta l-a înjunghiat în urmă cu mai bine de 10 ani pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru. De asemenea, el este şi unul dintre tovarăşii de bază a lui Fulgy, fiul Vioricăi şi al şi al lui Ioniţă de la Clejani. În această dimineaţă, Fane Văncică a pornit un live pe contul său de pe TikTok, în care este săltat de către jandarmi, în baza unui mandat de aducere. Interlopul a refuzat să se urce iniţial în autospecială deoarece îi este frică să nu îl omoare în bătaie cineva. ”Uitaţi-vă, da? Nu mă vrea lumea în mediul online. Nu ştiu ce au cu mine. Vor să îmi ia viaţa de tot! Eu n-am nimic cu jandarmii. Ce să am. Băieţii mă cunosc. Mi-au spus îeşti cel mai bun vlogger din România, ai distrus totî. N-am nimic cu băieţii ăştia. Oamenii îşi fac datoria.

Băi, tată. Voi vreţi să mă nenorociţi în România asta. Nu că nu stau acolo, te rog frumos, dacă mă omoară cineva în maşină?

Dacă ai spus că nu sunt arestat încă… Deci mi se încalcă drepturile… Mă tai, mă fac praf până la urmă aici. Mă arunc cu capul în geamuri până la urmă. Eu sunt cuminte, până la urmă, mă tai, mă fac praf.

Haideţi că nu mai pot să vorbesc, nu ştiu când o să îmi dea drumul. Doar control. Vă iubesc! N-am nimic cu Jandarmeria. N-am nimic cu Poliţia. Poliţia îşi face datoria. N-am nimic cu Poliţia. Ce fac? Mă bat cu Poliţia? Hai, vă iubesc”, a vorbit Fane pe live-ul de pe TikTok, făcut astăzi de dimineaţă.

SURSA: cancan.ro

 

 

Comentarii