Interlopul Rechinu a început să piardă controlul afacerilor pe care le are Mexic

sâmbătă, 17 iunie 2023, 10:18
1 MIN
 Interlopul Rechinu a început să piardă controlul afacerilor pe care le are Mexic

Aflat într-o închisoare în Mexic, interlopul oltean Rechinu a început să piardă controlul asupra oamenilor şi a banilor pe care îi făcea furând din bancomate. În urmă cu ceva timp a cerut protecţia preşedintelui Mexicului. Un bărbat identificat de FBI ca fiind apropiat de Florian Tudor, liderul unei bande dedicate clonării cardurilor bancare în unele state din Mexic, a fost ucis sâmbătă aceasta într-un complex de clădiri de pe autostrada Mexic-Querétaro.

Din acest motiv, Procuratura Generală a Statului Querétaro a iniţiat ancheta privind uciderea unui bărbat care a murit în urma împuşcăturilor cu arme de foc. Félix José Villalobos, de origine venezueleană, a fost identificat de autorităţile naţionale şi americane drept membru al bandei româneşti condusă de Florian Tudor, adică interlopul oltean Rechinul.

La un an de la arestarea sa în Mexic, interlopul oltean Florian Tudor, zis Rechinu, este tot în Mexic, chiar dacă inclusiv FBI a arătat că el este liderul mafiei române din Cancun. El este anchetat pentru fapte în România, Mexic şi Statele Unite.

Rechinu este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, tentativă la omor calificat, patru infracţiuni de instigare la şantaj şi o infracţiune de şantaj, comise pe teritoriul Mexicului şi al României. Un martor colaborator al FBI a dezvăluit şi cum ar fi corupt-o pe frumoasa candidată la funcţia de guvernator, Laura Fernandez. " Florian a băgat o grămadă de bani în această femeie (Laura Fernández) ca să o facă primar. A investit mereu în ea (…) a spus că cu ea va ajunge foarte sus (…) Ne-a spus că, dacă ea câştigă, «Avem deja Puerto Morelos, vom construi hoteluri şi ferme», a declarat martorul.

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

 

Comentarii