Interlopul Ştefan Duduianu, zis Lindon, s-a predat live pe Facebook

joi, 27 ianuarie 2022, 12:34
2 MIN
 Interlopul Ştefan Duduianu, zis Lindon, s-a predat live pe Facebook

Ştefan Duduianu, zis Lindon, s-a întors din Marea Britanie, hotărât să se predea autorităţilor. Pe aeroportul Otopeni, bărbatul de 26 de ani a fost aşteptat de poliţişti şi familie. 

"Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpolul, toată lumea!", a spus, printre altele, Ştefan Duduianu într-un live pe Facebook, de pe aeroportul din Birmingham. "Nu vreau să mă oprească nimeni. Vin singur! Să se afle adevărul!"

Era căutat pentru complicitate la şantaj şi tâlhărie calificată 

Ştefan Duduianu era căutat pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la şantaj şi tâlhărie calificată. El era dat în urmărire internaţională alături de un alt membru al clanului, Florin Duduianu, căutat pentru şantaj, tâlhărie şi tâlhărie calificată. Acesta din urmă rămâne pe lista "Most Wanted". 

"Împotriva acestuia a fost emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, mandatul de arestare preventivă nr. 86 din data de 14.08.2020, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, tâlhărie şi tâlhărie calificată.", se arată pe pagina Poliţiei Române, în cazul lui Florin Duduianu. 

În acelaşi dosar au fost dispuse măsuri preventive faţă de alte 11 persoane. Şase dintre acestea au fost arestate preventiv şi alte cinci, plasate sub control judiciar. 

"Dacă sunt Duduianu nu înseamnă că sunt vinovat"

Privind acuzaţiile de tâlhărie şi complicitate la şantaj, Ştefan Duduianu susţine că este nevinovat. 

"Dacă eu mă simţeam vinovat, dacă ştiam că am făcut ceva, nu îmi mai luam bilet să vin acum. Am decis să vin acasă şi să mă prezint singur. Am o familie, am un copil, de asta am stat în Anglia. Am muncit, am o familie de crescut, de întreţinut… Dacă eu sunt Duduianu sau sunt băiatul lui Cristofor, nu înseamnă că sunt vinovat, că am făcut una dintre aceste fapte.", a mai declarat Ştefan Duduianu în live-ul de pe Facebook. 

 

 

Comentarii