Internări pe lângă şantier la Spitalul de Copii. Activitatea medicală a fost restrânsă

joi, 17 octombrie 2019, 01:56
2 MIN
 Internări pe lângă şantier la Spitalul de Copii. Activitatea medicală a fost restrânsă

În urma lucrărilor de reabilitare care au început de curând la Spitalul de Copii „Sf. Maria“, au apărut mai multe modificări pe trei dintre etajele spitalului şi anume etajele VI, VII şi VIII, activitatea medicală fiind restrânsă pentru a putea fi realizate lucrările necesare. Managerul spitalului nu îşi doreşte însă să vorbească despre aceste modificări şi implicit nici să ofere informaţiile necesare părinţilor copiilor care ajung aici.

Corneliu Mihai, noul manager al spitalului, susţine însă că astfel de informaţii „nu trebuie să fie făcute publice“, pe principiul că „scriind un astfel de articol nu este bine pentru spital, asta nu este de spus“, deşi aceste informaţii sunt esenţiale pentru părinţii care vor ajunge aici, mai ales având în vedere că spitalul va trece prin mai multe schimbări în următorii trei ani, reabilitarea fiind una majoră.

Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a Secţiei Clinice de Gastroenterologie Pediatrică părinţii au fost informaţi cu privire la schimbările care au apărut în urma reabilitării.

„Dorim să vă facem cunoscute modificările care au survenit. Paturile se află acum la etajul VIII dreapta, în capătul tronsonului. Secretariatul se află în biblioteca de la etajul VIII, între cele două tronsoane. Personalul auxiliar vă va îndruma către secretariat sau vă va ajuta să contactaţi medicul dvs. curant. Ecografiile şi endoscopiile digestive precum şi testele respiratorii (intoleranţă la lactoză, sindrom de suprapopulare bacteriană) se realizează la etajul II, dar accesul nu se va mai face de pe scările principale. Vă rugăm ca din holul central de la parter să vă îndreptaţi în stânga şi să traversaţi prin faţa Amfiteatrului mic, până la scările laterale pe unde veţi ajunge la etajul al II-lea. Vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a limita la maximum disconfortul pacienţilor şi vă mulţumim pentru înţelegere!“, se precizează în anunţul postat.

Comentarii