Inundaţii masive în capitală. Nivelul apei aproape ajunge la capota maşinilor (FOTO)

miercuri, 18 mai 2022, 08:03
1 MIN
 Inundaţii masive în capitală. Nivelul apei aproape ajunge la capota maşinilor (FOTO)

Ploaia torenţială de noaptea trecută a provocat inundaţii grave în Capitală. Bulevardul Tineretului a fost acoperit de apă iar traficul este complet blocat la această oră. În imagini se vede cum nivelul apei aproape ajunge la capota maşinilor.

Imaginile au fost surprinse în această dimineaţă, în cartierul Tineretului din Capitală. Acolo, 8 troleibuze au fost nevoite să oprească pentru că nu au mai putut înainta prin apă. Canalizările din zonă nu au mai putut face faţă nivelului abundent de ploi de noaptea trecută.

O altă zonă afectată este zona de vest a Bucureştiului, mai exact cartierul Militari, foarte aproape de Autostradă. Cartierele rezidenţiale din zonă au fost puternic afectate. Autorităţile sunt pe teren la această oră şi încearcă să fluidizeze traficul.

Vezi mai multe imagini aici

Cantitatea mare de apă şi copacii căzuţi pe drum au afectat mai multe zone ale Capitalei.  Autobuzele liniilor 313, 381 şi 673 circulă deviat din cauza acumulărilor de apă de pe Bd.Tineretului prin Calea Văcăreşti, Şos. Mihai Bravu, Bd. Gheorghe Şincai.

Mai multe tramvaie sunt blocate şi pe Podul Mihai Bravu din cauza apei acumulate pe linia de tramvai. De asemenea, şi Şos. Colentina, în zona mallului Veranda, este inundată.  În Pantelimon se circulă, totodată, cu dificultate, din cauza copacilor căzuţi pe şosea. 

SURSA: antena3.ro

Comentarii