ÎPS Teodosie, desființat de un preot din Cluj: Episcop de cancan, se încalță de la Prada

miercuri, 16 februarie 2022, 11:38
1 MIN
 ÎPS Teodosie, desființat de un preot din Cluj: Episcop de cancan, se încalță de la Prada

Un preot din Cluj, Dinu Criste, îl critică dur pe ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. El a explicat și de ce Teodosie este în conflict cu Patriarhia: aceasta refuză să-i ridice arhiepiscopia la rang de mitropolie. El nu s-a ferit să critice faptul că arhiepiscopul l-a decorat pe Victor Ciutacu.

Dinu Criste este preot, dar și antreprenor: produce o ciocolata „Doamne-ajută”, care are şi variante de lux sau premium cu canabis.

„Dacă ești Teodosie de la Tomis poți spune și poți face orice fără să dai cuiva socoteală. Nu de 3 zile încoace ci de ani de zile încoace gura nu-i mai tace și nimic nu-i place, mai ales faptul că Patriarhia nu ridică, de dragul său, Arhiepiscopia la rang de mitropolie. “Episcop-jucător”, Teodosie a făcut opinie discordantă mai mereu cu Patriarhia fără ca oficial, sau măcar off the record, cineva să-l pună la punct în numele “ascultării” față de ierarhia superioară. Nu știu cine îi face branding-ul personal, dar cineva l-a învățat greșit că e important sa se vorbească cât mai mult despre tine, nu contează dacă de bine sau de rău. Consecințele? Episcopul Tomisului a devenit primul episcop român ortodox de cancan. A intrat în lista scurtă a personajelor preferate de presa de scandal”, a scris Dinu Criste.

Mai mult, pe defapt

Comentarii