Joseph Rivas, interlopul care în trecut a terorizat Constanţa, mort într-o răfuială în Malta

joi, 08 decembrie 2022, 13:54
2 MIN
 Joseph Rivas, interlopul care în trecut a terorizat Constanţa, mort într-o răfuială în Malta

Joseph Rivas, în vârstă de 43 de ani, este născut la în Londra, Marea Britanie. El are dublă cetăţenie, britanică şi română şi în trecut a terorizat judeţul Constanţa. Unul dintre cei mai temurţi intorlopi din România, Joseph Rivas, a fost ucis zilele trecute, în Malta, după o răfuială în cartierul Paceville, din St. Julian's, foarte căutat pentru turiştii petrecăreţi, scrie replicaonline.ro.

El a fost înjunghiat în piept cu un cuţit, duminică 5 decembrie, şi a murit la spital câteva ore mai târziu. Suspecţii sunt trei români, care au fost arestaţi de poliţia din Malta pe 6 decembrie.

Româno-britanicul s-a lovit în viaţa lui de multe ori cu justiţia din cele două ţări mamă, fiind recunoscut ca un criminal extrem de periculos.

În 2008, la Londra a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feţei. Rivas a fugit din Anglia şi s-a stabilit în Constanţa.

 Acesta locuia într-un apartament pe strada Soveja şi s-a angajat ca agent la societatea de pază „Save & Self”, care asigura serviciile în Portul Constanţa. A provocat un scandal, şi-a bătut un coleg, pe care l-a lăsat infirm şi care, după doi ani, a decedat.

În 2013, Rivas a fost prins şi arestat la Constanţa. Rivas avea de executat o pedeapsă privativă de libertate, de 3 ani, pentru evenimentul în urma căruia colegul său a murit. Întrucât se sustrăgea executării pedepsei, el a fost dat în urmărire naţională şi internaţională După doi ani de puşcărie, a fost eliberat pentru bună purtare.

În 2015, Rivas a fost unul dintre cei şase bărbaţi arestaţi de Poliţia Română şi acuzaţi de un jaf într-o locuinţă din Năvodari, de 100.000 de euro şi de torturarea proprietarului şi a prietenului său.

SURSA: adevarul.ro

 

 

 

Comentarii