De Business

Punem punctul pe știi

Lanțul german Tedi, care vinde produse la 1 euro, deschide primul magazin în România. Se caută noi locații

marți, 15 martie 2022, 21:40
1 MIN
 Lanțul german Tedi, care vinde produse la 1 euro, deschide primul magazin în România. Se caută noi locații

Lanțul german de magazine Tedi, care vinde și produse la 1 euro, a anunțat că va deschide primul magazin pe 17 martie, în Baia Mare Shopping Park.

Aceasta este prima deschidere anunțată de compania germană, după ce a transmis că va intra anul acesta pe piața din România.

Anterior, Tedi a confirmat pentru Retail.ro că va deschide primele magazine din România în această primăvară.

În prezent, TEDi caută spații comerciale pe care să le închirieze și personal pe care să îl angajeze în unitățile comerciale pe care le va deschide.

Retailerul va avea pe rafturile magazinelor din România decorațiuni, produse de uz casnic, articole de papetărie sau articole Do-It-Yourself. În categoria de produse mai intră articolele de drogherie și cosmetică, artizanat și bricolaj, produse pentru animale, accesorii pentru cadouri și petreceri, jucării, produse pentru timp liber și outdoor, pentru casă și decorațiuni, rechizite și birotică.

Tedi caută locații pentru sucursale
Tedi este prezent și în zonele rurale, nu numai în orașele mari, potrivit informațiilor de pe site-ul companiei. Retailerul este în căutare de locații pentru sucursalele noi, iar acestea trebuie să îndeplinească următoarele cerințe, pe care le găsiți pe retail.ro:

Comentarii