Liderul cecen Ramzan Kadîrov este în stare critică, fiind grav bolnav

sâmbătă, 16 septembrie 2023, 09:53
1 MIN
 Liderul cecen Ramzan Kadîrov este în stare critică, fiind grav bolnav

Serviciul de Securitate al Ucrainei a anunţat că liderul cecen Ramzan Kadîrov este în stare critică, fiind grav bolnav, scrie stirileprotv.ro. „Da, este adevărat, există informaţii care arată că criminalul de război Kadîrov este în stare critică – bolile pe care le avea s-au înrăutăţit ceea ce l-a adus în această stare gravă”, a declarat Andriy Yusov, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Securitate al Ucrainei, vineri, pentru publicaţia ucraineană Obozervatel, citată de Kyiv Independent.

Sursa menţionată a scris anterior că surse din Cecenia au spus că acesta se află în comă. Deşi nu a oferit detalii despre starea exactă a lui Kadîrov, Yusov a confirmat că nu este vorba despre o rană, dar că starea lui de sănătate este din ce în ce mai gravă.

Oficialul ucrainean a mai menţionat că informaţiile despre Kadîrov au fost confirmate de mai multe surse medicale şi politice. Zvonurile despre starea de sănătate a lui Kadîrov circulă de luni întregi. În martie, acesta se amuza pe seama speculaţiilor apărute.

Comentarii