Lidia Buble, audiată la DIICOT pentru că ar fi mituit doi poliţişti

joi, 11 noiembrie 2021, 19:00
1 MIN
 Lidia Buble, audiată la DIICOT pentru că ar fi mituit doi poliţişti

Lidia Buble a fost audiată la DIICOT după ce ar fi dat bani unor poliţişti care intenţionau s-o verifice cu aparatul etilotest. Înainte să sufle în aparat, cântăreaţa ar fi sunat un prieten, care ar fi sfătuit-o să încerce să-i mituiască pe agenţii Brigăzii Rutiere Bucureşti. După ce poliţiştii ar fi acceptat să ia banii, artista l-ar fi sunat din nou pe prietenul respectiv şi i-a povestit cum a reuşit să-i cumpere pe oamenii legii.

 Vedeta nu ştia, însă, că telefonul bărbatului respectiv era monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracţiuni asimilate criminalităţii organizate. Lidia Buble ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere în timp ce îndrepta către locuinţa sa din Bucureşti. Cei doi agenţi, un bărbat şi o femeie, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest, însă aceasta nu s-a grăbit şi a sunat un prieten, pe care l-a întrebat ce să facă, în condiţiile în care ar fi consumat alcool. Bărbatul de la celălalt capăt al liniei ar fi sfătuit-o să nu sufle şi să încerce să le dea bani celor doi agenţi de poliţie.

Sursele citate spun că, după ce a închis telefonul, artista ar fi reuşit să-i convingă pe poliţişti să accepte o sumă de bani şi s-o lase să plece. Pentru că nu ar fi avut bani la ea, agenţii ar fi acceptat s-o însoţească până acasă. Ajunsă acasă, vedeta ar fi constatat din nou că nu are bani cash, drept pentru care a luat un card şi a mers la un bancomat, de unde ar fi scos suma pentru care s-a învoit cu agenţii Brigăzii Rutiere.

Citiţi materialul integral pe gandul.ro

Comentarii