Lucian Bode: Sunt încrezător că echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru anul 2024

vineri, 04 iunie 2021, 21:22
1 MIN
 Lucian Bode: Sunt încrezător că echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru anul 2024

Președintele PNL Sălaj și ministrul Internelor, Lucian Bode, spune că echipa lui Florin Cîțu este ”echipa PNL pentru anul 2024”.

Bode a declarat că în calitatea sa de membru al Guvernului nu poate să se poziționeze împotriva premierului. Liberalul a precizat însă că poziția oficială a filialei pe care o conduce cu privire la susținerea unuia dintre candidații pentru șefia PNL va fi decisă prin vot secret.

"Sunt ministrul Afacerilor Interne şi nu cred că ar fi absolut deloc potrivit ca eu, în calitate de ministru în Guvernul Cîţu, să fac politici publice în timpul zilei, alături de premier şi în weekend sau când sunt în reuniunile politice să îmi exprim nemulţumirea faţă de premier şi să îl contrazic în tot ceea ce face, politic. Nu cred că ar fi deloc potrivit. Pornind de la toate aceste exemple de echipă judeţeană, regională şi guvernamentală, eu sunt încrezător că echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru anul 2024. Privind spre viitor şi propunându-ne o abordare vizionară asupra parcursului PNL, eu cred că trebuie să ne prezentăm cât mai curând în faţa românilor cu o ofertă credibilă, cu o ofertă câştigătoare, care să ne ducă, aşa cum a spus şi premierul, la nivelul următor", a spus Lucian Bode.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

Comentarii