Magazin online de cărţi, cu scop caritabil, sub oblăduirea Arhiepiscopiei

luni, 09 noiembrie 2020, 02:50
2 MIN
 Magazin online de cărţi, cu scop caritabil, sub oblăduirea Arhiepiscopiei

Cei care doresc să sprijine proiectele departamentului Pro Vita Iaşi din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor şi să vină în ajutorul femeilor aflate în criză de sarcină sau familiilor sărace cu mulţi copii pot face acest lucru achiziţionând produse din magazinul online disponibil pe site-ul provitaiasi.ro. 

Astfel, cei interesaţi pot achiziţiona cărţi pentru întreaga familie din seria „Fiecare viaţă este un dar”, fiind disponibile titluri precum „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down”, „Tudor. O poveste despre adopţie”, „Copilăria. O poveste despre bucurie”, „Leo. O poveste despre prietenie”. Totodată, pot fi comandate felicitări cu mesaje pro familie, sacoşe din bumbac cu burduf, personalizate cu mesaje, sacoşe din bumbac pictate cu culori textile, în diverse modele, insigne personalizate cu mesaje creştine, iar în perioada următoare vor fi disponibile şi produse noi, cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului.

Astfel, vor putea fi achziţionate felicitări tematice, globuri pictate pe sticlă şi ornamente din lemn pentru împodobirea bradului. „Magazinul cu produse pro-viaţă şi pro-familie este acum în online, ca o adaptare la perioada pandemiei, dar şi pentru a oferi posibilitatea celor din întreaga ţară să cumpere de la noi. Produsele handmade pe care la vindem sunt lucrate de voluntarii noştri: tineri talentaţi şi mămici care sunt în concediu de creştere a copilului. Prin acest magazin ne propunem să strângem fonduri pentru proiectele noastre care au ca scop ajutorarea femeilor în criză de sarcină şi susţinerea familiilor cu mulţi copii din Arhiepiscopia Iaşilor”, a declarat pentru doxoligia.ro Sorina Topliceanu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita. Cei care doresc să comande produse, livrarea este gratuită în municipiul Iaşi, iar în restul ţării, livrarea costă 15 lei, prin Nemo Express.

 

 

Comentarii