Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un prestigios ghid gastronomic

miercuri, 15 martie 2023, 09:38
1 MIN
 Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un prestigios ghid gastronomic

Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un prestigios ghid gastronomic, Gault & Millau. Spitalul a adus experţi de la Gault & Millau pentru a examina mâncarea şi a oferi sfaturi pentru îmbunătăţirea meselor, în special în ceea ce priveşte preparatele din peşte, sosurile şi mâncărurile din cartofi.

Directorul executiv al ghidului spune că ar fi fericit să servească aceste mâncăruri la el acasă.

Mâncarea servită într-un spital, apreciată de un ghid gastronomic

Este vorba de spitalul AZ Groeninge, situat în oraşul Kortrijk. Gault & Millau a stabilit ulterior că preparatele oferite de spital au un standard înalt. Marc Declerck, director executiv al Gault & Millau Benelux a spus că ar fi fericit să poată servi unele dintre preparate chiar la el acasă.

Cel mai important sfat, a spus el, este folosirea unor ingrediente de calitate şi a unor reţete simple.

”Oamenii nu vor neapărat lucruri complicate. Să fie sănătos, să fie gustos… Încearcaţi să gătiţi pentru ei ca şi cum aţi găti pentru propria persoană”, a spus el.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii