Marcel Ciolacu insistă la televizor: Nu există măriri de impozite și taxe

joi, 10 august 2023, 21:24
1 MIN
 Marcel Ciolacu insistă la televizor: Nu există măriri de impozite și taxe

Premierul Marcel Ciolacu este invitat la această oră la România TV. Șeful guvernului susține în continuare că nu se vor tăia salarii, nu va fi austeritate, nu se vor majora impozite și taxe ci vor fi doar „ajustări fiscale”.

Ciolacu aduce ca argument „numeroasele facilități fiscale de tot felul” care trebuie scoase, dar refuză să le anumere acum spunând că încă nu sunt stabilite clar.

Liderul PSD mai spune că România are o inflație acum de doar o cifră, după foarte mult timp, dar a refuzat din nou să spună o cifră.

Premierul crede că fondurile europene nu trebuie pierdute pentru că este ”ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE”, potrivit News.ro.

”Sunt foarte multe provocări. Cred că un astfel de mandat de mult timp nu a preluat un prim-ministru”, a afirmat, joi seară, Marcel Ciolacu, la România TV, vorbind despre începuturile mandatului său.

Premierul a făcut referire la fondurile europene.

„Este ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE. Sunt lucruri mai importante decât Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, PSD, PNL”, a mai declarat premierul.

Mai mult, pe Hotnews

Comentarii