Marcel Ciolacu, liderul PSD, a petrecut vacanţa de Ziua Naţională a României în Dubai

luni, 05 decembrie 2022, 17:44
1 MIN
 Marcel Ciolacu, liderul PSD, a petrecut vacanţa de Ziua Naţională a României în Dubai

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a întors, duminică seara, cu o cursă de linie low cost, la economy, din vacanţa de Ziua Naţională a României, pe care şi-a petrecut-o în Emiratele Arabe Unite, în Dubai, a declarat pentru G4Media.ro un martor ocular care s-a aflat în avion. 

Potrivit sursei citate, Ciolacu ar fi fost însoţit în Dubai de un grup de pesedişti, între care vicepremierul Sorin Grindeanu, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis şi de preşedinta Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, Laura Vicol. Întrebat de G4Media.ro dacă excursia în Dubai este motivul neparticipării la evenimentul de la Cotroceni, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns sec: ”Nu”.

Ciolacu nu a răspuns însă şi la întrebarea referitoare la momentul plecării în Dubai. În ciuda insistenţelor, liderul PSD nu a mai revenit cu lămuriri. Nici unul dintre ceilalţi trei lideri PSD (Grindeanu, Vicol, Simonis) care şi-a petrecut minivacanţa în Dubai nu a răspuns apelurilor şi mesajelor transmise de G4Media.ro

Cititi detalii mai multe pe G4MEDIA

 

 

Comentarii