Marile semne de întrebare ale masacrului de la Moscova: sediul Forţelor Speciale este chiar peste drum de Crocus

sâmbătă, 23 martie 2024, 20:01
2 MIN
 Marile semne de întrebare ale masacrului de la Moscova: sediul Forţelor Speciale este chiar peste drum de Crocus

Încep să apară primele semne majore de întrebare în legătură cu adevăraţii responsabili ai masacrului de la Moscova. În timp ce serviciile secrete ruse încearcă să forţeze legături cu Ucraina ies însă în evidenţă alte realităţi.

„Clădirea Forţelor Speciale este situată chiar vizavi de Crocus, unde a avut loc atacul terorist. În acelaşi timp, se pare că teroriştii au reuşit să fugă, în timp ce Forţele Speciale ruseşti au ajuns la locul tragediei după mai bine de o oră”, a remarcat canalul Nexta.

„În timpul atacului, teroriştii nu s-au ascuns, nu au purtat măşti. Apoi nu şi-au schimbat maşina, nu şi-au schimbat hainele, nu s-au ascuns undeva în pădurile nesfârşite ale celei mai mari ţări din lume… Pur şi simplu s-au îndreptat direct spre una dintre cele mai bine păzite zone…”, este remarca îndreptăţită a unui internaut.

Un fost purtător de cuvânt al lui Vladimir Putin a afirmat că este 99% sigur că Ucraina a fost implicată în atacul de aseară de la Primăria din Crocus.

Serghei Markov a declarat că teroriştii au fost reţinuţi în timp ce încercau să treacă graniţa ucraineană prin regiunea Briansk – care se învecinează şi cu Belarus.

„Sunt 99% sigur că autorităţile ucrainene au participat la organizarea acestui atac terorist”, a declarat el pentru Sky News. El a susţinut că atacul nu a fost în stilul Statului Islamic şi a precizat că Ucraina a mai desfăşurat anterior atacuri teroriste de acest gen.

Cititi mai multe detalii pe presshub.ro

 

Comentarii