Marina Ovsiannikova, suspectată că a protestat împotriva invaziei Ucrainei cu voie de la regimul Putin

miercuri, 30 martie 2022, 10:26
1 MIN
 Marina Ovsiannikova, suspectată că a protestat împotriva invaziei Ucrainei cu voie de la regimul Putin

Marina Ovsiannikova, suspectată că a protestat împotriva invaziei Ucrainei cu voie de la regimul Putin: mai mulţi comentatori ucraineni arată că ea a promovează, acum, mesajele Kremlinului. În plus, ea nu a fost drastic pedepsită după ce a întrerupt principalul jurnal de ştiri al televiziunii ruse de stat afişând o pancartă în care spunea telespectatorilor că sunt minţiţi.

„Într-un interviu pentru publicul din Italia, Marina Ovsyannikova (…) a calificat sancţiunile occidentale drept rusofobie şi a echivalat impactul războiului asupra ucrainenilor cu cel al sancţiunilor asupra ruşilor de rând”, scrie, pe Twitter, Jaroslava Barbieri, un doctorand al universităţii din Brimigham care studiază implicarea Rusiei în statele desprinse din fostul URSS.

Barbieri a spus Ovsyannikova încearcă să arate că întreaga vină îi aparţine lui Putin, iar poporul rus nu are nici o responsabilitate. Serghei Summleny, un expert în Europa de Est stabilit la Berlin – cu peste 80.000 de urmăritori pe Twitter – a scris că Ovsyannikova este agent FSB.

Citiţi materialul integral pe defapt.ro

Comentarii