Comunicat de presa (P)

Marius Bodea (USR): Ieșenii au de ales între Alianța USR PLUS și două PSD-uri: unul original, vlăguit, și unul umflat cu foști pesediști, PNL (P)

luni, 24 august 2020, 18:05
3 MIN
 Marius Bodea (USR): Ieșenii au de ales între Alianța USR PLUS și două PSD-uri: unul original, vlăguit, și unul umflat cu foști pesediști, PNL (P)

Deputatul USR Marius Bodea, candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Iași, îi răspunde liderului PNL Iași Costel Alexe în urma „editorialului care se vrea emoționant până la lacrimi“ publicat astăzi în presa centrală AICI.

„Am citit editorialul domnului Alexe prin care face apel la unitatea dreptei, între PNL și Alianța USR PLUS la Iași, și în care se plânge de luările de poziție pe care le-am avut în această precampanie electorală împotriva umflării PNL Iași cu sute de pesediști – de la simpli membri social-democrați transferați și până la fostul primar PSD al Iașului, Mihai Chirica, și actualul primar PSD al comunei Bârnova, celebrul Mihai Bălan, îndrăgostit neîncetat de Ilustrul Cârmaci Nicolae Ceaușescu și la 30 de ani de la căderea comunismului.

Filiala PNL pe care o conduce domnul Alexe, se pare fără știința șefului său de partid Ludovic Orban („nu cunosc detalii despre așa ceva“), a deveni cu ocazia acestor alegeri locale Nava Amiral a transferului de pesediști la PNL. Păcatul originar constă în fuziunea prin absorbție a filialei PNL Iași de către până mai ieri vicepreședintele PSD la nivel național Mihai Chirica.

Prin urmare, constatăm mai curând cu amuzament decât cu «ură», așa cum crede domnul Alexe că ne stârnește prezența sa publică augustă, că mai simplu a devenit să numărăm câți pesediști au mai rămas la PSD decât să-i numărăm domnului Alexe pesediștii din PNL. De altfel, adevăratul lider al PNL Iași astăzi este domnul Mihai Chirica.

Care este, prin urmare, vina noastră, a celor care chiar am luptat zi de zi și oră de oră în ultimii patru ani împotriva PSD-ului, sub toate formele sale? Cine îi ataca pe pesediștii Maricel Popa și Mihai Chirica, laolaltă cu administrațiile lor inepte, neîntrerupt din 2016 și până azi? Costel Alexe îi arăta cât sunt de goi sau Marius Bodea și Cosette Chichirău?

Așadar, domnul Alexe este supărat că noi, «candidații aventurieri», nu vrem să ne aliem cu PSD la Iași, reprezentat astăzi mai curând de PNL-ul umflat de stă să crape de pesediști decât de bietul PSD Iași, care, pentru două voturi cât le-au mai rămas, și-au aruncat peste bord «fidelii imobiliari».

Alianța USR PLUS a ajuns la Iași în situația absurdă de a se lupta cu două PSD-uri: un PSD Abibas, de model chinezesc, ieftin și mare, condus de Mihai Chirica și secondat de Costel Alexe, și un PSD original, fără vlagă, părăsit de toată lumea, condus de Maricel Popa. 

Cât privește viitorul Consiliu Local și Județean, îi transmitem domnului Costel Abibas Alexe că șeful său politic, Mihai Chirica, găsește oricând înțelegere la consilierii PSD ca să își treacă proiectele, mai ales că e specialist în a cumpăra la bucată orice consilier local, cu puține excepții. USR PLUS va reprezenta în consiliile locale și cel județean doar cetățenii, nu interesele PSD-ului mutat la PNL!

Dacă Ludovic Orban sau Klaus Iohannis află, totuși, cu ce se ocupă Costel Alexe la Iași, și vor produce depesedizarea PNL-ului, atunci da, vom putea vorbi despre o alianță în interesul ieșenilor.
Iar la final, fără ură și părtinire: editorialul tău, Costele, e proba publică a faptului că nu ai ceea ce se cheamă obraz. Iar ceea ce n-ai, n-are cum să îți crape!“

Marius BODEA
Candidatul Alianței USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Iași
Deputat USR

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii