Maşinile abandonate de ucraineni blochează parcarea Aeroportului din Suceava

joi, 31 martie 2022, 13:55
1 MIN
 Maşinile abandonate de ucraineni blochează parcarea Aeroportului din Suceava

Aeroportul Suceava se confruntă cu o problemă legată de locurile de parcare, în momentul de faţă parcarea aeroportului a devenit neîncăpătoare. Despre această situaţie a făcut referire şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, în şedinţa de miercuri, 30 martie, a deliberativului judeţean. 

Astfel, şeful administraţiei judeţene a explicat că lipsa locurilor de parcare este generată de faptul că sunt multe maşini cu număr de înmatriculare din Ucraina care au fost abandonate de cei care, în graba lor de a fugi din ţara invadată de ruşi, au ajuns în România pe la vama Siret şi au plecat cât au putut de repede spre alte destinaţii externe, lăsându-şi maşinile în parcare.

„Avem o problemă uriaşă în aeroport. Foarte multe maşini, în special cu număr de Ucraina, sunt lăsate abandonate, pentru că oamenii au plecat cu avionul şi multe locuri sunt blocate de maşinile lor”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că pentru rezolvarea acestei probleme, o soluţie ar fi achiziţionarea de teren pentru extinderea spaţiului de parcare de la aeroport.

SURSA: obiectivdesuceava.ro

Comentarii