Mbappe: Să mergem la Madrid şi să ţinem de rezultat nu ar fi demn de o echipă ca PSG

miercuri, 16 februarie 2022, 12:12
1 MIN
 Mbappe: Să mergem la Madrid şi să ţinem de rezultat nu ar fi demn de o echipă ca PSG

Atacantul Kylian Mbappe, autorul golului din meciul PSG – Real Madrid, scor 1-0, a promis că echipa franceză va juca şi returul la victorie.

"Sunt jucătorul echipei PSG, sunt mereu foarte fericit. Dau totul şi am arătat asta prin acţiunile mele. Va trebui să o fac din nou şi la retur. Vom merge să câştigăm. Să mergem acolo să ţinem de rezultat, nu ar fi demn de PSG", a spus el, pentru Canal+.

La microfonul RMC Sport, atacantul parizian a declarat. "Am vrut să mă concentrez mai întâi pe fotbal, se spun multe lucruri, dar adevărul este că sunt concentrat, am arătat-o ​​în seara asta şi va trebui să o arătăm din nou la 9 martie. Nu ne bazăm pe rezultatul unui meci. Abia aşteptam să joc împotriva Realului ştiind că fac parte dintr-una dintre cele mai bune echipe din lume".

PSG a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Messi, care a avut o evoluţie ştearsă, a ratat un penalti. Mbappe a marcat în final, după o acţiune personală, în minutul 90+4. În minutul 61, Carvajal l-a faultat pe Mbappe în careu. Penaltiul a fost executat de Messi, dar Courtois a respins în corner. Partida retur va avea loc la 9 martie.

 

Comentarii