Militari ieşeni fac apel să donăm sânge pentru a ajuta o tânără diagnosticată cu leucemie

miercuri, 10 martie 2021, 11:11
1 MIN
 Militari ieşeni fac apel să donăm sânge pentru a ajuta o tânără diagnosticată cu leucemie

Militari din cadrul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” au donat săptămâna trecută sânge pentru a ajuta o tânără de 25 de ani, care este diagnosticată cu leucemie. Ei îi îndeamnă pe toţi cei care sunt dispuşi să facă acelaşi gest fiindcă tânara are nevoie în continuare de sânge.

“Astăzi (n.r.-4 martie), militari din Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” s-au mobilizat şi au donat sânge la Centrul Regional de Trasfuzie Sanguină Iaşi, pentru a veni în sprijinul unei tinere, diagnosticată de curând cu leucemie limfoblastică acută. Urmează ca în perioada următoare, colegii noştri să doneze trombocite, necesare la tratamentul medical al acesteia.

Cititi si:Actori, corişti şi militari merg azi împreună să doneze sânge

Ciortan Georgiana Alexandra este din Iaşi, are 25 de ani şi este internată momentan la Institutul Regional de Oncologie Iaşi. A început cura cu citostatice şi are nevoie urgentă de trombocite. Grupa sa este A2 pozitiv, însă la donare pot merge şi persoane cu alte grupe de sânge.

Multă sănătate, Georgiana! Îţi dorim să fii o luptătoare la fel ca noi, militarii! Suntem alături de tine!”, au scris militarii pe pagina lor de socializare.

 

 

Comentarii