Minorul care a tăiat anvelopele a peste 20 de autoturisme a fost prins

miercuri, 27 septembrie 2023, 21:10
1 MIN
 Minorul care a tăiat anvelopele a peste 20 de autoturisme a fost prins

Minorul în vârstă de 15 ani care a tăiat anvelopele a peste 20 de autoturisme parcate într-o zonă din municipiul Constanţa a fost miercuri reţinut pentru 24 de ore, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Adolescentul este acuzat de comiterea infracţiunii de distrugere. Minorul a fost identificat de poliţişti după ce duminică, 24 septembrie, în jurul orei 9,40, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie din municipiul Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism parcat pe Şoseaua din Vii.

"În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe Strada Şoseaua din Vii şi pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope", a informat IPJ în urma celor constatate după primirea reclamaţiei.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul este unul dintre adolescenţii care, în decembrie 2021, au incendiat un bloc din Constanţa, fiind distruse aproape o sută de apartamente şi zeci de autovehicule. 

SURSA: Agerpres

Comentarii