Moarte cumplită aleasă de un funcționar public din Botoșani: și-a dat foc în pădure

luni, 06 iunie 2022, 08:25
1 MIN
 Moarte cumplită aleasă de un funcționar public din Botoșani: și-a dat foc în pădure

Localnicii din comuna Hudeşti au avut parte de clipe de groază, duminică după-amiază. Oamenii au descoperit, într-o pădure din apropierea satului Mlenăuţi, cadavrul carbonizat al unui bărbat. Cu hainele şi pielea complet arse, acesta a fost găsit lângă un copac, cu faţa în jos.

Oamenii au alertat imediat echipajele de intervenție, prin intermediul serviciului 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și unul medical. Din păcate, însă, nu s-a putut face nimic pentru bărbat. „La locul solicitării a fost găsit un pacient carbonizat, de sex masculin. Nu a putut fi identificat şi nu se mai impuneau manevre de resuscitare, fiind constatat decesul”, a precizat medicul Andreea Stărică, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Cazul a fost preluat imediat de poliţiştii sosiţi la faţa locului, aceştia având din start bănuieli legate de identitatea bărbatului ars complet. După o scurtă anchetă, oamenii legii au stabilit că persoana arsă era un bărbat de 65 ani, din localitate, care lucra ca funcţionar public la Primăria Hudeşti.

Acesta a luat o sticlă de ţuică şi una cu benzină şi a plecat fără să spună nimic, soţia acestuia sesizând dispariţia lui încă de atunci.

Localnicii din comună sunt în stare de şoc, asta pentru că bărbatul părea a fi liniştit şi era foarte respectat în zonă. Potrivit localnicilor, acesta avea doi copii şi a fost profesor de matematică şi director de cămin.

Mai mult, pe monitorulbt

Comentarii