Modelul internațional care vrea să cumpere un club de fotbal. Tânăra e milionară

vineri, 29 iulie 2022, 17:12
1 MIN
 Modelul internațional care vrea să cumpere un club de fotbal. Tânăra e milionară

Daniella Chavez (36 de ani), un cunoscut model internațional, cu peste 13 milioane de urmăritori pe Instagram, a anunțat oficial că vrea să intre în lumea fotbalului. Concret, Daniella vrea să cumpere un club din țara natală.

Chavez, originară din Chile, este implicată activ într-o campanie de strângere de fonduri, scopul fiind acela de a cumpăra clubul O'Higgins. Modelul vrea să strângă toți banii de care are nevoie printr-o platformă pe care încarcă fotografii sau clipuri video cu ea, care pot fi urmărite doar pe bază de abonament.

”Suntem mai aproape de obiectivul de a cumpăra O'Higgins. Cinci milioane de dolari în vânzări nu este rău, îl putem realiza. Sunt încă numărul 1 al OnlyFans din America de Sud! Mulțumesc", a anunțat modelul, printr-un mesaj postat pe Twiiter.

Manechinul a și demonstrat tuturor că are deja 5.057.845 de dolari.

Patronul clubului, Ricardo Abumohor, a anunțat că nu se pune deocamdată problema vânzării, în ciuda problemelor financiare, pentru că nu a fost evaluat clubul, dar a lăsat de înțeles că pe viitor se poate lua în calcul și o astfel de ipoteză.

”Clubul nu a fost evaluat încă, poate că valoarea lui ar putea fi aproape de 10 milioane de dolari, dar  fără centrul de antrenament pe care clubul îl deține în Requínoa, care este altă investiție”, a spus Abumohor, potrivit celor de la lavanguardia.com.

Comentarii