Momentul în care un lider mafiot este executat cu 90 de gloanţe la Atena – VIDEO

miercuri, 17 ianuarie 2024, 14:15
1 MIN
 Momentul în care un lider mafiot este executat cu 90 de gloanţe la Atena – VIDEO

Șeful uneia dintre cele mai puternice grupări interlope a fost asasinat într-o benzinărie. Atacatorii au venit cu puști Kalașnikov și au tras 90 de gloanțe asupra mașinii în care era el.

Camerele de supraveghere au înregistrat întreaga scenă desprinsă parcă dintr-un film cu gangsteri.  În imagini se vede cum Vangelis Zambounis, în vârstă de 44 de ani, urcă într-un BMW blindat parcat în fața unei benzinăriei pe care o deținea în centrul Atenei.

La scurt timp, un alt vehicul opreşte în spatele lui şi din el ies doi bărbaţi în negru cu cagule pe cap. Se apropie şi trag din ambele părţi de la mică distanţă, apoi dispar în noapte. Peste 90 de cartuşe au fost găsite la locul faptei

Poliția a stabilit ulterior că maşina de lux din care au coborât ucigaşii avea numere de înmatriculare şi fusese furată din Italia cu luni în urmă. A fost găsită arsă la marginea capitalei elene. Poliția este în alertă pentru a-i prinde pe asasini. Vangelis Zambounis era liderul unei grupări infracționale implicate în contrabandă cu țigări și combustibil.

Citește mai mult pe digi24.ro

Comentarii