Multe și mărunte: Arlauskis în echipa etapei

sâmbătă, 09 noiembrie 2019, 02:43
3 MIN
 Multe și mărunte: Arlauskis în echipa etapei

 

Portarul CFR Cluj, Giedrus Arlauskis, a fost inclus în echipa etapei a patra din Liga Europa de către site-ul uefa.com. Echipa etapei a patra este următoarea: Arlauskis (CFR Cluj) – Reinhold Ranftl (LASK), Luis Lopez (Espanol), Zinho Vanheusden (Standard), Sébastien Corchia (Espanyol) – Oussama Idrissi (Alkmaar), Esteban Granero (Espanyol), Lucas Souza (Apoel), Oscar Melendo (Espanyol) – Munir (Sevilla), Munas Dabbur (Sevilla).

Out de la Cupa Mondială

Echipa feminină a României a fost eliminată, vineri, de naţiunea gazdă, Japonia, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale la tenis de masă. Româncele au pierdut confruntarea cu scorul de 0-3, rezultatele fiind următoarele: Eliza Samara/Daniela Dodean Monteiro – Miu Hirano/Kasumi Ishikawa 1-3 (11-7, 11-13, 5-11, 5-11); Bernadette Szöcs – Mima Ito 0-3 (10-12, 7-11, 6-11); Daniela Dodean Monteiro – Kasumi Ishikawa 2-3 (8-11, 13-11, 6-11, 12-10, 6-11). Anterior, România s-a clasat pe locul al doilea în Grupa C, după ce a pierdut, scor 1-3, întâlnirea cu Taiwan şi a câştigat, cu 3-0, disputa cu echipa din Vanuatu. Echipa Japoniei va întâlni în semifinale Coreea de Sud, iar în cealaltă semifinală se vor întâlni China şi Taiwan.

Începe finala Fed Cup

Jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic o va întâlni pe Kristina Mladenovic în primul meci al finalei Cupei Federaţiei dintre Australia şi Franţa, care se dispută în acest weekend la Perth. În cel de-al doilea meci, numărul 1 mondial Ashleigh Barty va evolua contra Carolinei Garcia.Duminică vor avea loc partidele Barty – Mladenovic şi Tomljanovic – Garcia. Tot duminică este programat şi meciul de dublu dintre cuplurile Ashleigh Barty/Samantha Stosur şi Caroline Garcia/Kristina Mladenovic.

 

Cel mai bine plătit rugbist din lume

Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, de două ori campion mondial, a semnat cu echipa canadiană Toronto Wolfpack şi a devenit cel mai bine plătit rugbist din lume. Clubul de rugby în XIII a anunţat că jucătorul a semnat pentru doi ani. Sonny Bill Williams, în vârstă de 34 de ani, a câştigat titlul mondial cu Noua Zeelandă în 2011 şi 2015, el şi-a anunţat retragerea din naţionala All Blacks după Cupa Mondială din Japonia. B. Deşi valoarea contractului nu a fost dezvăluită, presa anunţă că el a semnat pentru 6,5 milioane de euro, devenind astfel cel mai bine plătit rugbist din lume.

 

Froome, din nou operat

Ciclistul britanic Chris Froome a fost operat, vineri dimineaţă, la Saint-Etienne, pentru scoaterea plăcii de metal de la şoldul drept şi a tijelor de la cot, ca urmarea căzăturii suferite în luna iunie, la Criterium du Dauphine.Froome a precizat, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că operaţia a decurs bine. “Am scăpat de ceva hardware de la şoldul şi cotul meu. Mă simt groggy, dar totul a mers perfect”, a scris el. La cinci luni după operaţia suferită după căzătura din competiţia „Criterium du Dauphiné”, sportivul a fost operat din nou pentru scoaterea plăcii de metal care a fost introdusă pentur consolidarea şoldului drept şi a tijelor de la cotul drept. Această operaţie îi va permite lui Froome să îşi reia antrenamentele mai intense în luna decembrie.

„Ibra” la AC Milan

Atacantul Zlatan Ibrahimovic, al cărui contract cu LA Galaxy expiră în decembrie, va semna cu AC Milan, a anunţat comisarul MLS (Liga Profesionistă Nord-americană de fotbal), Don Garber la ESPN. „Zlatan este un tip foarte interesant. Este un jucător de 38 de ani care va fi transferat de AC Milan, unul dintre cele mai bune cluburi din lume”, a declarat Don Garber. Ibrahimovic a jucat în ultimele 18 luni, la Los Angeles Galaxy, pentru care a marcat 53 de goluri. El a mai jucat două sezoane la „rosso-neri între 2010 şi 2012 (primul, cu împrumut de la Barcelona). La AC Milan a a evoluat de 61 de ori şi a înscris 42 de goluri)

 

Comentarii